22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăLifestyleDana Brooke, sexy de Anul Nou

Dana Brooke, sexy de Anul Nou

Pe numele său real Ashley Mae Sebera, vedeta din circuitul WWE a strălucit în ultimele săptămâni la Monday Night Raw alături de noua colegă de echipă, Mandy Rose.

Iar acum, la începutul unui nou an, frumoasa luptătoare în vârstă de 32 de ani a decis să strălucească și online, postând o fotografie răvășitoare pe Instagram pentru a saluta 2021 în stilul caracteristic.

În fotografia sexy, Brooke își etala fizicul tonifiat și decolteul generos într-un bikini maro, în fața unei piscine, răsfățându-se sub razele apusului. Blonda a scris un mesaj optimist în timp ce a jurat să lase în urmă drama din 2020.

„Capul sus și privirea înainte! Anul 2020 a fost un an grozav pentru mine. Îmi place să iau lucrurile pas cu pas, să îmi stabilesc obiective pe termen scurt, care se vor realiza în obiective pe termen lung. Las în urmă negativitatea și rahaturile. Privește-mă cum o să reușesc!”

Cei 1,1 milioane de urmăritori ai ei au reacționat instant, peste 50.000 apăsând butonul de „Like”. Unul a comentat: „Literalmente, ești notificarea mea preferată din toate timpurile”.

Un altul a scris: „Arăți mai fericită ca niciodată”, iar al treilea i-a declarat: „Tu ești totul pentru mine, Dana”.

Cele mai citite

Iohannis le arată Tricolorilor că n-a fost așa rău cu Belgia: pe el Rutte l-a bătut de la vestiare

Ilustrație: Marian Avramescu Spre deosebire de prima partidă a Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024, în care...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă