Cristi Borcea se duce la terapie psihiatrică în Geneva

Cristi Borcea și-a petrecut ultimii patru ani în închisoare, după ce a primit o pedeaspsă de șase ani și trei luni în Dosarul Transferurilor. Abia întors acasă, lângă iubita lui, Valentina Pelinel, și fiul pe care îl are alături de ea, afaceristul nu poate să iți revină.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2018 - 12:57

Perioada petrecută după gratii și-a pus amprenta sever asupra lui Cristin Borcea  El intenționează să facă o vizită în străinătate pentru a beneficia de terapie psihiatrică. Astfel, speră că va reuși să depășească momentele prin care a trecut cât a fost închis.

Fostul acționar de la Dinamo a declarat într-un interviu că își va lua o pauză de un an de la afaceri.

"Sunt sincer cu voi, nu doar că nu m-am ocupat în ultimii patru ani, dar nu mă ocup de nimic în următorul an, pentru că sunt inapt. (...) Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva, am programat deja! Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile, vreau să mă refac după experienţa închisorii. Visez şi acum şobolani, acesta este adevărul! (...) În nimic nu mă implic până când nu mă refac! Directorii să facă afacerea că de aia îi plătesc, asociatul e şi el acolo, eu mă duc la Geneva, în Elveţia, că vreau să mă fac bine.", a declarat el pentru evz.ro.

 

Comentarii