21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăLifestyleCântărețul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

Cântărețul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

Meat Loaf, cântărețul al cărui album Bat Out Of Hell este unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile, a murit la vârsta de 74 de ani.

Vestea a fost confirmată pe pagina de Facebook a vedetei de către familia sa. Meat Loaf s-a stins din viață, cu soția sa alături. Familia cântărețului, îndurerată de moartea sa, a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

„Inimile noastre sunt frânte să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară cu soția sa Deborah alături. Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat pe măsură ce trecem prin această perioadă de durere în pierderea unui artist atât de inspirator și a unui bărbat frumos.”, se arată în mesaj.

Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore, a continuat familia lui.

Cântărețul american a vândut 100 de milioane de albume în întreaga lume și a apărut și în filme precum Fight Club, Rocky Horror Picture Show și Wayne’s World. Acesta s-a născut în Dallas, iar porecla „Meat Loaf” a venit chiar de la tatăl său, care susținea că la naștere era roșu precum carnea.

Meat Loaf, una dintre legendele muzicii rock

Meat Loaf a lansat o serie de alte albume la sfârșitul anilor 1970 și 1980, în special Dead Ringer și Midnight at the Lost and Found. Cher, care a făcut duet cu el pe piesa din 1981 Dead Ringer for Love, și-a amintit că „s-a distrat atât de mult” cu artistul, lucrând pentru piesa lor.

În anii ’90, hitul său I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That) a fost cel mai bine vândut single din Marea Britanie din 1993 și i-a adus un premiu Grammy. Pe ecran, el l-a jucat pe Eddie în filmul muzical The Rocky Horror Picture Show din 1975, a fost bouncerul Tiny în Wayne’s World din 1992 și a apărut alături de Brad Pitt în rolul culturistului Robert Paulsen în Fight Club din 1999.

Într-un interviu din 2010 pentru BBC, el a vorbit despre stilul său vocal distinctiv și dramatic, care a variat peste trei octave.

„[Am] avut o ofertă de a studia opera și de a câștiga mulți bani, dar nu a fost pentru mine – sunt prea rebel, prea nebun”, a spus Meat Loaf.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...
Ultima oră
Pe aceeași temă