Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bere special creată pentru căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle

În Marea Britanie se fabrică o bere specială pentru căsătoria prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle. Ediţia limitată se numeşte „Legătura dintre Harry şi Meghan” şi este preparată la Windsor.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2018 - 20:11

Nimic nu lipseşte de la nunta anului. În Marea Britanie se fabrică o bere specială pentru căsătoria prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle. Ediţia limitată se numeşte „Legătura dintre Harry şi Meghan” şi este preparată la Windsor, oraşul unde cei doi vor deveni soţ şi soţie luna viitoare.

Berea regală dedicată evenimentului de pe 19 mai a fost creată prin adăugarea unui accent american la tradiţionala băutură britanică.

„La fabricarea acestei beri folosim orz crescut la fermele regale ale Castelului Windsor, pentru a reprezenta originile prinţului Harry, şi hamei de pe coasta de Vest a Americii, pentru a o reprezenta pe Meghan”, afirmă Will Calvert, director berărie Windsor&Eton.

Berarii din Windsor au cu adevărat experienţă la capitolul băuturi regale. Tot ei au creat acum şapte ani sortimentul „Legătura Windsor” pentru a celebra căsătoria prinţului William cu Kate Middleton.

Englezii au gustat deja varianta pentru nunta lui Harry şi sunt încântaţi:

„Este foarte bună, răcoritoare. Este cam acidulată, dar e răcoritoare şi bună.”

Între timp, pregătirile pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markel avansează. Actriţa din Statele Unite ia lecţii intensive ca să deprindă regulile de etichetă ale Casei Regale.

Vedeta din serialul „Suits” învaţă să salute distins admiratorii, cum să zâmbească şi recapitulează ordinea în care foloseşte tacâmurile şi paharele.

Comentarii

loading...