1.8 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeLifestyleBeautyEpilarea definitivă este posibilă și vara!

Epilarea definitivă este posibilă și vara!

Din fericire, în prezent, epilarea definitivă a părului nu trebuie întreruptă vara. Bunăstarea estetică este deosebit de importantă în sezonul în care bikinii, fustele mini și rochiile scurte sunt la ordinea zilei.

Îndepărtarea părului cu laser este posibilă și vara, dacă tratamentul de epilare definitivă se efectuează cu un laser special. „Deoarece pielea este acum mai bronzată și nimeni nu dorește riscul de arsuri, este important să nu lucrați cu sisteme laser rudimentare sau sisteme IPL, în care energia necesară pentru îndepărtarea părului este livrată într-un singur impuls”, avertizează Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie Skinmed Clinic.

Epilarea definitivă vara la Skinmed Clinic, cu tehnologie vârf de lance la nivel mondial!

„Ne place magia pielii netede. Pasiunea noastră combinată cu spiritul de inovație vă oferă acum un tratament rapid, dar blând. Suntem mândri de ultima noastră inovație revoluționară: Soprano Titanium, laserul care este soluția nedureroasă și extrem de eficientă pentru îndepărtarea definitivă a părului nedorit. Pentru rezultate sigure si rapide, am dotat clinica cu sistemele laser de la Alma Lasers – Soprano ICE Platinum și Soprano ICE Titanium. Atuul/unicitatea acestora este combinația a trei lungimi de undă diferite, fiind eficiente pentru toate tipurile de piele, chiar și vara! Pentru că energia necesară eliminării firului de păr nu este furnizată în impulsuri individuale, ceea ce s-ar traduce prin risc ridicat de arsuri, ci prin metoda SHR (singura metodă clinică utilizată pentru îndepărtarea pilozității, fără durere, cu recunoaștere la nivel mondial).”, spune Dr. Amalia Anghel.

Alte avantaje ale acestor tehnologii:

– tratament super rapid datorită dimensiunii spotului de 4 cm2

– tehnologie 3D dovedită (3 lungimi de undă într-o singură piesă de mână)

– răcire dublă cu ICE Plus

– ecran intuitiv, ușor de utilizat, cu parametri prestabiliți

– potrivit pentru toate nuanțele tenului și pentru pielea bronzată

Practic, în orice perioadă a anului puteți avea o piele fină, de invidiat. Fără durere, fără timp pierdut, fără efecte adverse, dar cu rezultate pe termen lung.

Scăpați definitiv de părul enervant și bucurați-vă de sentimentul de libertate!

Înfășurați-vă în senzația de piele moale și mătăsoasă. Datorită tehnologiei unice 3D Alma și sistemului de răcire ICE Plus, acum puteți obține o piele neteda si catifelata și fără păr chiar mai rapid și mai confortabil decât oricând. Milioane de oameni din numeroase institute din întreaga lume culeg deja beneficiile noii tehnologii Soprano.

Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, acolo unde țintim foliculii piloși. Dr. Amalia Anghel, Skinmed Clinic: “După cum ați intuit, tehnologia specială de răcire creşte confortul pacientului, pentru o procedură complet nedureroasă. Tehnica virtuală, lipsită de durere SHR este o metodă unică de încălzire graduală, extrem de eficientă în fotocoagularea papilei dermice, cu efecte durabile în timp, ce previne agresiunea asupra țesuturilor înconjuratoare. În același timp”ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere. Înainte de Soprano Ice, tehnologiile de epilare definitivă emiteau lumina pulsată, un tratament dureros și de lungă durată. Aceste tehnologii nu se adresau tuturor tipurilor de piele și, mai ales, nu ofereau nicio soluție pentru pielea bronzată”.

SHR pentru piele bronzată – siguranță dovedită în timp

Până acum, epilarea definitivă laser avea limite: persoanele cu pielea închisă, bronzate, nu puteau beneficia de epilare definitivă. Numeroase studii clinice au demonstat că SHR este cea mai sigură procedură LASER pentru îndepărtarea pilozității, inclusiv pentru fototipurile închise la culoare, care sunt foarte sensibile la căldura utilizată în aceste terapii. Papila dermică nu este coagulată printr-un singur impuls cu energie mare, cum se întamplă pentru marea majoritatea tehnologiilor, ci printr-o serie de impulsuri repetitive, cu energie mică. Metoda SHR acționează într-un mod unic asupra melaninei, permițând efectuarea tratamentelor în oricare perioadă din an, pe toate tipurile de tegument. Mai mult, expunerea la soare este mult mai puțin agresivă după un tratament SHR. Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporat minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, unde sunt țintiți foliculii piloși.

Acest tip de laser poate fi folosit pe absolut orice zonă a feței și a corpului, inclusiv cea inghinală. Urechile, spațiul dintre sprâncene, degetele de la mâini și de la picioare pot, de asemenea, să fie epilate cu ajutorul acestui aparat. Tratamentul este indicat și persoanelor cu circulație venoasă deficitară. În cazul acestora, ceara agravează venectasiile și vinișoarele de pe picioare, agravând această problemă. 

Tehnologia acestui laser permite tratamente rapide. Durata unei sesiuni de tratament depinde de zona tratată și de caracteristicile firului de păr. Astfel, variază între câteva secunde pentru zone mici, precum buza superioară și 8 minute pentru toracele posterior/ picioare. În funcție de fototipul cutanat al pacientului și de caracteristicile firului de păr, rezultatele dorite se ating în medie după 6-8 ședințe de tratament.

Ce pacienți pot beneficia de acest tratament?

Oricine poate realiza acest tratament pentru îndepărtarea pilozitații nedorite. Există și indicații medicale precum foliculita asociată tehnicilor de epilare clasică sau afecțiunilor medicale precum hipertricoza (prezența pilozității în exces) sau hirsutism ( prezența pilozității de tip masculin pentru sexul feminim, în zone unde nu există în mod normal, precum părul facial).

Epilarea nu mai are secrete nici pentru bărbaţi

Epilarea laser este o metodă rapidă prin care se îndepărtează definitiv părul inestetic din orice zonă a corpului. „Nu e de mirare că şi bărbaţii au descoperit avantajele epilării definitive, pentru zonele în care părul nedorit era îndepărtat până acum cu durere, disconfort şi pentru perioade limitate de timp.

Bărbaţii îşi recuperează, de exemplu, pomeţii, în cazul celor cu fire de păr în exces. De asemenea, pot scăpa de pilozitatea inestetică de pe gât, ceafă, axilă şi abdomen, sau de pe umeri, spate şi chiar de pe picioare. O piele fină este un must have al spotivilor precum bicicliştii, înotătorii sau culturiştii.

Procedura este rapida si foarte sigură şi nu durează mai mult de 10 minute pentru o zonă. Primele rezultate se văd după 6-8 şedinţe, iar, ulterior, este necesară o şedinţă la 6 luni. Epilarea laser reprezintă cea mai eficientă şi mai sigură metodă existentă la ora actuală.”, spune Dr. Amalia Anghel, medic dermatolog și fondator al clinicii Skinmed.

Mai multe detalii pe: https://www.skin-med.ro/noutati-skinmed-clinic/

Cele mai citite

Ungaria nu vrea rectificarea bugetului UE și nici începerea negocierilor cu Ucraina

Ungaria nu susţine rectificarea bugetului Uniunii Europene(UE) şi începerea negocierilor de aderare cu Ucraina, a declarat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al prim-ministrului...

Ungaria nu vrea rectificarea bugetului UE și nici începerea negocierilor cu Ucraina

Ungaria nu susţine rectificarea bugetului Uniunii Europene(UE) şi începerea negocierilor de aderare cu Ucraina, a declarat joi Gergely Gulyas, şeful de cabinet al prim-ministrului...

Un nou bestseller cu extratereștrii

"Ciclul Vital Nouă," cel mai recent roman al Simonei Tănăsescu, îmbină realitatea cu ficțiunea. O nouă aventură pentru căutătorii de extratereștrii.   În "Ciclul Vital...
Ultima oră
Pe aceeași temă