1.5 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeLifestyleBaby Farul, eșec dureros la Galați

Baby Farul, eșec dureros la Galați

După 4-1 cu Unirea Tărlungeni, primul succes în mai bine de șapte luni, juniorii Constanței au cedat cu același scor la Galați.

Optimismul debordant de după succesul categoric contra Tărlungeniului s-a risipit subit pentru Farul, iar declarația lui Ștafan Nanu – „trebuie să decidem ce fel de proiect vrem la Constanța” – prinde tot mai multă „forță”. Puștii actuali ai Farului nu vor face față rigorilor ligii secunde și, probabil, vor avea mari dificultăți în a reuși promovarea din eșalonul al treilea. Cum varianta a doua pare mai puțin plauzibilă în condițiile în care Corona Brașov a anunțat deja desființarea, marinarii au nevoie rapidă de un proiect serios și de întăriri, pentru că anul viitor va fi unul extraordinar de greu, în condițiile în care doar primele nouă formații se vor salva, ultimele cinci locuri urmând să ducă în eșalonul 3. Până atunci însă, „Baby Farul” a primit o lecție dură la Galați, în fața unui adversar care are aceleași probleme ca Farul, când vine vorba de bani, dar nu și când vine vorba de clasament.

Dunărea s-a distrat 30 de minute cu puștii Constanței și a marcat trei goluri prin Neagu și ex-stelistul Bâtfoi (dublă), Erdal, Muscă sau Caciandone fiind departe de pretențiiile fotbalului de seniori. Cel puțin sâmbătă. Al doilea jucător a reușit totuși să marcheze la opt minute după pauză, numai că bucuria a fost doar parțială, Sfrijan stabilind scorul la un 4-1, conform realității din teren.

Sâmbătă, Farul încheie cel mai slab sezon din istoria echipei și va aștepta aproape două săptămâni pentru a avea certitudinea supraviețuirii în Liga 2. La momentul actual, echipa nu are „față” pentru acest nivel, iar sezonul următor s-ar putea transforma într-un nou coșmar cu tribune goale, restanțe financiare, indolență și lamentări.

FC Farul încheie cel mai slab campionat din istorie

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă