17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyleArgăseală: Steaua își va păstra numele, probleme sunt cu emblema și culorile

Argăseală: Steaua își va păstra numele, probleme sunt cu emblema și culorile

Valeriu Argăseală, președintele clubului Steaua, a anunțat fanii, la un post tv, că decizia ICCJ nu îi poate impune clubului să-și schimbe numele. Singura problemă rămâne în legătură cu marca.

„Suporterii să stea liniştiţi! În urma hotărârii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ni s-a transmis că se anulează marca, adică formatul grafic şi culorile care marcau acea emblemă. Numele Steaua este folosit şi este un nume comun şi la echipele de fotbal din Liga a III-a şi la întreprinderi din România, aşa că el nu poate fi folosit exclusiv de cineva care îl înregistrează la OSIM. După discuţiile pe care le-am avut şi cu Clubul Sportiv al Armatei şi cu reprezentanţii de la OSIM, acest nume poate fi folosit. Emblema rămâne singura problemă. Vom mai avea o discuţie cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei şi să vedem dacă vom continua să folosim emblema sau ne facem alta. Dar numele nu va fi schimbat“, a declarat Argăseală la Digi Sport.

Chiar dacă Steaua și-ar putea păstra numele, probleme apar în legătură cu identitatea grafică. Însemnele echipei, stema, culorile echipamentelor, toate vor trebui schimbate, dacă CSA și FC Steaua nu ajung la o înțelegere.

Steaua are însă o soluție și în cazul în care nu se va ajunge la un consens în urma discuțiile care vor avea loc zilele următoare. Oficialii clubului au pregătit deja un nou echipament, în care va predomina galbenul și care va avea dungi roș-albastre. De asemenea o nouă siglă ar fi în lucru, potrivit unor surse din interior.

Cele două părți au avut o înțelegere temporară pentru ca activitatea clubului să nu fie perturbată, însă aceasta a expirat la data de 15 decembrie.

Cele mai citite

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...
Ultima oră
Pe aceeași temă