28.4 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăLifestyleApple va dezvălui noul iPhone în data de 10 septembrie

Apple va dezvălui noul iPhone în data de 10 septembrie

Urmând o tradiţie care datează de la lansarea primului iPhone, Apple nu a oferit informaţii, precizând doar că este vorba de un „eveniment special”, care va avea loc la sediul său de la Cupertino (California) în data de 10 septembrie, la ora locală 10:00 (17:00 GMT).

În mod tradiţional, compania condusă de Tim Cook prezintă în fiecare an la mijlocul lunii septembrie un nou model de iPhone.

Conform articolelor apărute în media, noul iPhone 11 va pune un accent special pe camera foto şi video. De asemenea, Apple ar urma să prezinte la evenimentul din 10 septembrie şi cea de-a patra versiune a ceasului inteligent Apple Watch, precum şi mai multe informaţii cu privire la viitorul său serviciu de streaming TV, denumit Apple TV.

Lansarea unei noi generaţii de telefoane iPhone vine într-un moment în care grupul american pierde teren în raport cu rivalii pe segmentul smartphone. Potrivit firmei de cercetare de piaţă IHS Markit, în al doilea trimestru al acestui an, iPhone a pierdut o poziţie, căzând pe locul patru în raport cu vânzările mondiale, cu 35,3 milioane de unităţi vândute, faţă de 36,2 milioane în cazul telefonului chinez Oppo.

În ultimele două trimestre, vânzările de telefoane iPhone au scăzut, în schimb cele de accesorii precum căştile wireless AirPods, ceasurile Apple Watch, dar şi cele de servicii plătite cum ar fi Apple Music au ajutat grupul american să recupereze o parte din veniturile pierdute.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă