12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleAndreea Antonescu, eliminată de la “Survivor România”. Ce reacție a avut

Andreea Antonescu, eliminată de la “Survivor România”. Ce reacție a avut

În cadrul ediției de aseară, publicul a decis proba finală, cea de îndemânare, în traseul sportiv pe care au evoluat concurenții de la “Survivor România”. Concurenții au intrat pe un traseu dificil, ajutați de un coechipier, aceștia au avut de împins un cadru de metal în formă de cub, pe un traseu exclusiv pe nisip; finalul ales de fani, să arunce 3 mingi în interiorul unui turn de bachet, i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți. 

Faimoșii au condus detașat în jocul de aseară, la diferența considerabilă față de Războinici, deși părea că diferența pierde din avans și că echipa albastră a găsit o strategie pentru a câștiga, Faimoșii au tras tare și au câștigat meciul de aseară cu scorul de 10 la 5. Punctul victoriei a fost înscris de Sebastian Chitosca, în duelul cu Sorin. 

Extrem de emoționante au fost momentele în care Faimoșii au intrat în posesia prmeiului și au vizionat mesajele video de la mamele sau figurile materne din viața lor.  Tot în cadrul ediției de aseară a reality-ului Survivor România s-a desfășurat și Consiliul de eliminare al săptămânii, când unul dintre concurenți a fost eliminat din competiție, în urma votului telespectatorilor. 

Elena Marin s-a clasat, din nou, pe primul loc în preferințele publicului, aceasta propunându-l spre eliminare pe  Sebastian Chitosca. De cealaltă parte, și în tabăra Războinicilor, favoritul publicului a rămas tot Albert, fiind votat în număr uriaș de către cei din fața micilor ecrane. Pe locul doi, în clasamentul publicului, a fost Sindy, care a indicat-o spre eliminare pe Mellina. Albert a propus-o spre eliminare pe Maria, motivând alegerea făcută ca fiind strict pe criterii sportive. 

Astfel, la judecata publicului, pe lângă cei enumerați mai sus, au intrat și Andreea Antonescu, de la Faimoși, și Sorin, de la Războinici, nominalizați în jocurile anterioare de imunitate. Telespectatorii au decis cine să paraseasca competiția Survivor România, astfel că dintre cei nominalizați, Andreea Antonescu a primit cel mai mic număr de voturi din partea fanilor, fiind astfel eliminată. 

“S-a încheiat aici, nu este nicio problema. Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții. Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetia mea. Nu aș putea purta pică nimănui”, a spus aseară Andreea Antonescu, înainte de a părăsi competiția “Survivor România”. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă