3.5 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeLifestyleAlessandro Nesta revine pe teren la 38 de ani. Va evolua la...

Alessandro Nesta revine pe teren la 38 de ani. Va evolua la Chennaiyin FC

Italianul Alessandro Nesta, retras din activitate în urmă cu un an, va reveni pe teren, la vârsta de 38 de ani și va evolua pentru echipa indiană Chennaiyin FC.

Chennaiyin FC este pregătită de fostul coechipier al lui Nesta de la naţionala Italiei, Marco Materazzi, care este şi jucător. Nesta este aşteptat la noul său club după 5 decembrie, conform Mediafax.

El a anunţat, la 7 noiembrie 2013, că se retrage din activitatea competiţională, la o săptămână după ce încheiase sezonul cu echipa Montreal Impact, cu care a evoluat în liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

Nesta şi-a început cariera la Lazio Roma, cu care a câştigat un campionat, în 2000, apoi a evoluat zece ani la AC Milan, unde a fost campion al Italiei în 2004 şi 2011 şi a cucerit Liga Campionilor, în 2003 şi 2007. El a strâns 78 de selecţii în echipa naţională a Italiei, fiind campion mondial în 2006.

Prima ediţie a campionatului profesionist de fotbal din India a debutat în octombrie, reunind multe vedete de talie internaţională aflate la final de carieră, precum David Trezeguet, Nicolas Anelka, Robert Pires sau Alessandro del Piero.

Cele mai citite

Transelectrica a obţinut o finanţare nerambursabilă de peste 56 de milioane de euro, prin REPowerEU

Transelectrica a obţinut o finanţare nerambursabilă de peste 56 de milioane de euro, prin componenta REPowerEU, pentru instalarea de centrale fotovoltaice şi instalaţii de...

Andrei Baciu, urmărit penal de DNA în scandalul achiziției de vaccinuri

Andrei Baciu, preşedintele demisionar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a fost pus sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu cu...

Proteste de amploare în țară din cauza salariilor mici

Statisticienii refuză luni îndeplinirea sarcinilor de serviciu în semn de protest faţă de nepunerea în aplicare a Memorandumului privind salarizarea în sistemul statistic, informează...
Ultima oră
Pe aceeași temă