12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 sfaturi utile referitoare la alegerea ușilor de interior

5 sfaturi utile referitoare la alegerea ușilor de interior

Amenajarea unui apartament sau a unei case presupune mai multe etape, iar alegerea ușilor de interior este una dintre cele mai importante. Procesul de selecție este unul destul de dificil pentru cei mai mulți dintre proprietari.

Dacă te-ai mutat de curând sau plănuiești să îți renovezi locuința în viitorul apropiat, atunci știi că ușile de interior ar trebui să întrunească cele mai exigente cerințe atât din punct de vedere funcțional, cât și din punct de vedere estetic. Experții Rom Decor îți vin în ajutor cu câteva sfaturi utile privind demersurile de amenajare:

1. Caută surse de inspirație!
Mediul online se îmbogățește pe zi ce trece cu opțiuni și îți poate servi drept sursă de inspirație. Poți găsi pe Pinterest sau în revistele de specialitate o infinitate de modele de uși interior originale și inedite. Sau ai putea să îți lași imaginația și creativitatea să îți modeleze designul pe care ți-l dorești.

2. Solicită asistență și consiliere!
Odată ce ai ales modelul de uși de interior, ar fi indicat să ceri ajutor specializat pentru a te asigura că vei lua cele mai bune decizii. De asemenea, experții Rom Decor te sfătuiesc să optezi pentru un montaj autorizat, în parametrii de calitate impuși de către producător. De asemenea, veți beneficia de măsurători gratuite, în termen de 24 de ore de la solicitarea acestui serviciu. Echipa de montatori vor constata golurile de montaj necesare și vor acorda consiliere.

3. Nu uita de garanție!
În cazul în care optezi pentru un montaj efectuat de echipe autorizat Porta, te vei bucura de o garanție de 5 ani, fiind extinsă de la 2 ani – garanția standard conform legislației în vigoare.

4. Ține cont de suprafața camerei!
Designerii de interior susțin că atunci când alegi stilul, ar fi indicat să ai în vedere dimensiunea camerei. Dacă optezi pentru uși de interior masive, cu multe elemente, vei încărca vizual spațiul.

5. Gândește-te la modul de deschidere al ușii de interior?
Atunci când comandăm o uşă, putem hotărî unde vor fi montate balamalele şi mânerul, stabilind astfel dacă uşa se va deschide către interiorul sau exteriorul unei încăperi. Important este să eviți situația neplăcută în care ușa s-ar deschide în hol. Sau cel puțin așa ne sfătuiesc experții.

Soluții tehnice și estetice de la Rom Decor

Rom Decor este un magazin online specializat în feronerie și sisteme de glisare de înaltă calitate și cu rezistență sporită. Compania activează pe piață de 14 ani și are în portofoliul său produse de o calitate excepțională la un preț competitv și prezintă soluții tehnice și estetice pentru orice încăpere și orice dimensiune. Oferind promoții periodice și discounturi dinamice, firma este apreciată pentru promptitudinea în abordarea fiecărei solicitări. Dincolo de calitatea serviciilor, te poți bucura de 10% discount pentru orice comandă efectuată online.

Alegerea unor uși de interior potrivite pot aduce un plus de personalitate și de stil oricărei camere. Putem realiza combinații inedite și unice, dar în cadrul amenajării, ar trebui să păstrăm o anumită continuitate, așadar este indicat să avem elemente comune, chiar dacă rezultatul obținut în amenajare este unul eclectic.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă