17.1 C
București
duminică, 4 iunie 2023
AcasăPoliticăUn deputat PNL dă de pământ cu rezoluția PE privind căsătoriile gay...

Un deputat PNL dă de pământ cu rezoluția PE privind căsătoriile gay în România

 Familiile LGBTIQ și cuplurile de același sex ar trebui să aibă aceleași libertăți de circulație și aceleași drepturi de reîntregire a familiei ca și celelalte, potrivit rezoluției PE. Comisia ar trebui să ia măsuri împotriva României, Ungariei și Poloniei pentru încălcarea valorilor Uniunii Europene.

„UE ar trebui să elimine toate obstacolele cu care se confruntă persoanele LGBTIQ atunci când își exercită drepturile fundamentale, afirmă eurodeputații. Într-o rezoluție referitoare la drepturile persoanelor LGBTIQ în UE (adoptată cu 387 voturi pentru, 161 împotrivă și 123 abțineri), Parlamentul European subliniază că acești cetățeni ar trebui să își poată exercita pe deplin drepturile, inclusiv dreptul la liberă circulație, oriunde în Uniune”, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului European (PE).


”Votul dat de stânga coalizata din Parlamentul European (Social-Democrati + Renew + extrema stângă) cu privire la susținerea impunerii abuzive și arbitrare a căsătoriei dintre persoane de același sex în România și alte țări est-europene este doar un act de sfidare ideologică fără nicio legitimitate morală ori juridică, o foaie de hârtie cu caracter ne-legislativ care nu obliga la nimic pe nimeni! Cei care au votat asta au arătat din nou cât de mare a ajuns corupția marxismului cultural la nivelul unora dintre instituțiile europene cât și faptul că dreptul comunitar unde Familia este parte integrantă a deciziei suverane a statelor naționale nu face doi bani în fața comuniștilor noi și îmbrăcați în culorile curcubeului! Nu-i nimic, votați câte rezoluții doriți, noi, Românii, ne vom păstra Morala Creștină și vom apăra Familia de orice imixtiune dictatoriala!”, este mesajul transmis de deputatul PNL, Daniel-Andrei Gheorghe.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministrul Aurescu a reprezentat România în Turcia la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a reprezentat România în Turcia, la ceremonia de reconfirmare a lui Erdogan ca președinte al Turciei. "Participarea ministrului român al...
Ultima oră
Pe aceeași temă