26.5 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSocialUn bărbat a fost decapitat pe un skijet ce a lovit o...

Un bărbat a fost decapitat pe un skijet ce a lovit o sârma de pe lacul unei balastiere din județul Arad

Un bărbat a fost decapitat, sâmbătă după-amiază, în timp ce se dădea cu un skijet pe lacul unei balastiere din judeţul Arad şi ar fi lovit o sârmă, iar o tânără aflată pe acelaşi vehicul a fost rănită, potrivit agerpres.ro.

Accidentul a avut loc pe lacul balastierei din zona localităţii Zăbrani.

„Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident. În urma accidentului, tânărul şi-a pierdut viaţa, tânăra fiind rănită uşor, la prima vedere. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Martorii au declarat că bărbatul aflat pe skijet a lovit o sârmă întinsă deasupra apei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a constatat că bărbatul era decapitat, în timp ce femeia, în vârstă de 22 de ani, a primit îngrijiri pentru că a suferit răni uşoare şi un atac de panică. 

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă