36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalUEFA a decis în cazul lui Merih Demiral. Ce sancțiune a primit...

UEFA a decis în cazul lui Merih Demiral. Ce sancțiune a primit fotbalistul turc

Uite suspendarea, nu e suspendarea. UEFA a decis în cazul lui Merih Demiral. Fotbalistul turc va fi suspendat două meciuri. Inițial, tabloidul Bild a susținut din timp că turcul este suspendat, dar Federația de Fotbal din Turcia a negat acest aspect. Acum, se pare că decizia este oficială.

Fotbalistul turc Merih Demiral a fost suspendat pentru două etape de către UEFA după ce a făcut semnul „Lupilor gri”, o grupare de extremă dreapta din țara sa, în timpul meciului din optimile de finală, în care a marcat de două ori.

Merih Demiral, suspendat două meciuri

Performanța lui Demiral, care a fost considerat eroul Turciei în calificarea echipei în sferturile de finală cu cele două goluri marcate împotriva Austriei, nu va putea fi continuată pe teren din cauza suspendării pentru meciul sferturilor împotriva Olandei și, în cazul unei calificări, pentru semifinale.

UEFA a luat decizia de suspendare într-un efort de a menține consistența, după ce a aplicat o sancțiune similară și lui Mirlind Daku.

De altfel, nici Jude Bellingham nu a scăpat de sancțiuni. Englezul a fost amendat cu 30.000 de euro după gestul obscen adresat, susține el, unor prieteni, dar, potrivit UEFA, semnul obscen viza adversarii.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă