6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăEconomieEconomie internăTrafic aerian în condiții de iarnă pe aeroporturile Capitalei

Trafic aerian în condiții de iarnă pe aeroporturile Capitalei

Traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa – Aurel Vlaicu se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar în parametri normali, conform planului de zbor, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Potrivit sursei citate, aeronavele aterizează şi decolează în siguranţă şi nicio cursă nu este anulată din motive meteo.

“Unele zboruri pot înregistra întârzieri generate de necesitatea degivrării aeronavei, care se efectuează după îmbarcarea pasagerilor. Pistele, platformele şi căile de rulare a aeronavelor sunt deschise şi operaţionale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene. Se intervine constant cu utilajele proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii bune de operare”, spun reprezentanţii CNAB.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti dă asigurări că face toate eforturile necesare pentru derularea în siguranţă şi securitate a tuturor operaţiunilor de pe aeroporturile pe care le gestionează.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de www.bucharestairports.ro. 

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă