26 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSocialConstanța: Un student a încercat să-și incendieze profesorul după ce a primit...

Constanța: Un student a încercat să-și incendieze profesorul după ce a primit o notă proastă

Un student nemulțumit de nota primită a încercat să incendieze un profesor. Incidentul a avut loc la o universitate din Constanța. Profesorul ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului, transmite Antena 3.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 12:30, cu privire la acest incident, iar în scurt timp au ajuns la fața locului.

Potrivit primelor cercetări, studentul a fost nemulțumit de nota pe care ar fi primit-o la un exament, motiv pentru care a decis să se răzbune pe profesorul care l-a evaluat.

În urma incidentului, profesorul ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului.

Oamenii legii au deschis o anchetă.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Acesta ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții Poliției Municipiului Constanța – Secția 1.

Japonia îl condamnă pe piromanul KyoAni la moarte

Un japonez a fost condamnat joi la moarte pentru incendierea și uciderea a 36 de persoane la renumitul studio de animație Kyoto Animation în 2019, a declarat postul public NHK, potrivit Reuters.

Un tribunal japonez a condamnat un bărbat la moarte joi.

El a fost condamnat pentru atacul mortal din 2019, de la celebrul studio de animație Kyoto Animation, în care au fost ucise 36 de persoane și rănite alte zeci, conform postului public japonez NHK.

Shinji Aoba, acum în vârstă de 45 de ani, a incendiat studioul în 2019, stropind cu benzină zona de intrare a studioului din Kyoto, mai cunoscut sub numele de KyoAni, ucigând în mare parte artiști tineri.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă