11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiRică Răducanu, pe patul de spital! Ce probleme are fostul fotbalist

Rică Răducanu, pe patul de spital! Ce probleme are fostul fotbalist

Fosta legendă a fotbalului românesc, Rică Răducanu, are probleme grave de sănătate! „Sunt în spital. Nu pot vorbi acum!”, a spus Rică Răducanu, pentru playsport.

În 2018, Rică a fost diagnosticat cu apnee în somn și a fost transportat de urgență la spital și atunci. Acum, scenariul se repetă.

Ce este apneea în somn?

Apneea în somn reprezintă o afecțiune a aparatului respirator care se caracterizează prin pauze respiratorii frecvente și repetate în timpul somnului. Respirația se poate opri de mai multe ori și paote dura de la 10 secunde până la aproximativ 1 minut!

Oboseala și trezirile bruște ies la suprafață atunci când creierul lucrează mai mult decât trebuie și este nevoit să treacă respirația de pe pilot automat pe pilot manual, pentru a împiedica sufocarea. 

Rică Răducanu a participat la un eveniment

Rică Răducanu, îmrepună cu alți fotbaliști legendari de la Dinamo, Steaua și Rapid, au participat la un eveniment fotbalistic, la finala Campionatului Școlar din Sectorul 2.

Foștii idoli de la Steaua, Dinamo și Rapid au fost vânători de talente pentru o zi. Rică Răducanu s-a ținut de glume cu puștii de la FCSB și Dinamo, scrie sport.ro.

Elevii din clasele a șaptea și a opta s-au dat în spectacol în fața fostelor glorii de la Steaua, Dinamo și Rapid.

De asemenea, Rică Răducanu spunea într-un interviu recent acordat că și-ar dori să se implice la clubul său de suflet, Rapid.

”Sunt gata să fac orice, fiindcă Rapid e viața mea, tată! Și e păcat că viața trece și oamenii mor, iar poveștile lor mor odată cu ei. Dacă mi-aș dori să lucrez la Rapid?

Da, sigur că îmi doresc să fac parte din clubul Rapid, mi-aș dori să fiu un fel de consilier. Să pot lucra și vorbi direct cu fotbaliștii, sunt sigur că aș putea aduce un mare plus”, spunea Rică Răducanu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă