4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăSportFotbalCristiano Ronaldo a fost acuzat de către Federația de Fotbal pentru că...

Cristiano Ronaldo a fost acuzat de către Federația de Fotbal pentru că a trântit telefonul unui fan

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, a fost acuzat de Federația de Fotbal pentru o înregistrare în care apare că a lovit un telefon din mâna unui fan.

O înregistrare video a fost distribuită pe rețelele de socializare, alături de comentarii în care se afirmă că Ronaldo a spart telefonul în timp ce părăsea terenul după o înfrângere cu 1-0 la Everton în aprilie, scrie BBC.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și-a cerut ulterior scuze pe rețelele de socializare.

El a fost avertizat de poliție în legătură cu incidentul.

„Se presupune că acel comportament al atacantului după fluierul final a fost nepotrivit și/sau violent”, a precizat Federația Americană de Fotbal într-un comunicat.

Manchester United a declarat că îl va susține pe Ronaldo în răspunsul său la acuzație.

Înfrângerea de la Everton a fost o lovitură grea pentru United de a se califica în Liga Campionilor. Ei au terminat pe locul șase.

Într-o postare pe Instagram după incident, Ronaldo a declarat că nu este „niciodată ușor să faci față emoțiilor în momente dificile precum cel cu care ne confruntăm”.

El a adăugat: „Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoși, răbdători și să fim un exemplu pentru toți tinerii care iubesc jocul frumos. Aș dori să îmi cer scuze pentru ieșirea mea și, dacă este posibil, aș dori să îl invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca semn de fair-play și sportivitate”.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...

România în Schengen: Cătălin Predoiu a discutat cu ambasadoarea Regatului Suediei, Therese Hyden

Poziţia Guvernului de la Stockholm de susţinere a intrării României în spaţiul Schengen, Legile Justiţiei şi activitatea procurorilor din România care anchetează infracţiuni din...

Un incendiu s-a produs pe platforma Kronospan din Sebeş

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi pe platforma Kronospan din Sebeș, producător de plăci pe bază de lemn, ca urmare...
Ultima oră
Pe aceeași temă