13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieRevolut vizează investiții de peste 100 de milioane de dolari în Mexic

Revolut vizează investiții de peste 100 de milioane de dolari în Mexic

Compania Revolut intenționează să investească peste 100 de milioane de dolari în Mexic în acest an, a declarat miercuri, pentru Reuters, unul dintre directori.

Directorul executiv din Mexic, Juan Miguel Guerra, a declarat într-un interviu că cea mai mare parte a planului de investiții va fi folosită pentru a angaja personal și pentru a menține ratele de lichiditate.

“Vom urmări modul în care evoluează afacerea. Cu cât crește mai repede, cu atât mai multe pariuri vom face”, a spus Guerra.

Revolut, care a fost lansată în 2015 și care numără în prezent 40 de milioane de clienți din peste 150 de țări, a anunțat săptămâna trecută că autoritățile mexicane i-au acordat companiei o licență bancară.

Ca parte a produselor și serviciilor financiare ale companiei, Revolut își propune să faciliteze remitențele transfrontaliere pentru clienții mexicani, a adăugat Guerra.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă