40 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSportFotbalRăzboi total între Marius Șumudică și Daniel Niculae. „Avea carafe de vin...

Război total între Marius Șumudică și Daniel Niculae. „Avea carafe de vin pe masă” + „Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”

După ce Marius Șumudică l-a acuzat că atunci când evolua pentru Astra consuma alcool, Daniel Niculae și-a ironizat fostul antrenor, comparându-l cu un clovn.

Cristiano Bergodi a fost prezentat oficial în funcția de antrenor principal al Rapidului, formație pe care o va pregăti în următoarele două sezoane, dar apele par să nu se liniștească în Giulești.

Marius Șumudică, cel care visa la revenirea pe banca alb-vișinie, a răbufnit după alegerea făcută de șefii Rapidului și s-a dezis de echipa de suflet. „Rapidistul Șumudică a murit. De acum încolo, voi lua în calcul orice ofertă voi avea din țară, fiindcă îmi doresc să performez”, a spus Șumudică, în direct la Digi Sport.

Acesta a declarat că cel care s-a opus venirii sale în Giulești este actualul președinte Daniel Niculae, pe care Șumudică l-a avut sub comandă la Astra Giurgiu. Tehnicianul de 52 de ani a dezvăluit un episod de pe vremea când oficialul Rapidului încă se afla în activitatea de fotbalist. „I-am dat o șansă la Astra Giurgiu, dar domnul Niculae probabil că s-a supărat când am pierdut Cupa României cu Voluntari. M-am trezit că nu era în lot și că avea carafe de vin pe masă cu un alt jucător, nu-i dau numele. În seara meciului avea carafe de vin pe masă cu jucatorii. Sunt martori o grămadă”, a spus Șumudică, la Digi Sport.

În replică, președintele rapidist și-a ironizat fostul antrenor prin intermediul unei postări pe Instagram. „Stagiunea de vară a circului e închisă. Clovnul a evadat! Opriți clovnul!”, a fost mesajul publicat de Daniel Niculae, însoțit de o poză cu un clovn, aluzia la Șumudică fiind evidentă. Fanii rapidiști l-au taxat imediat pe Niculae, căruia i-au transmis că îi vor cere demisia pentru insultele la adresa lui „Șumi-gol.

Război total între Marius Șumudică și Daniel Niculae

Daniel Niculae și Mariuș Șumudică au lucrat împreună la Astra Giurgiu, între 2015 și 2017, reușind să cucerească campionatul cu formația dunăreană.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă