15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Cristiano Bergodi, prezentat oficial la Rapid. Primele declarații ale antrenorului italian

VIDEO. Cristiano Bergodi, prezentat oficial la Rapid. Primele declarații ale antrenorului italian

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a fost prezentat oficial de Rapid București, formație pe care o va pregăti în următoarele două sezoane.

Rapid l-a prezentat oficial pe antrenorul Cristiano Bergodi, cel care în ultimele două sezoane a condus-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Italianul în vârstă de 58 de ani a semnat cu formația giuleșteană un contract valabil pentru următoarele două stagiuni.

După ce Adrian Mutu a părăsit echipa pentru a prelua formaţia azeră Neftci Baku, conducerea formației de sub Podul Grant a avut două variante de antrenor, Cristiano Bergodi şi Marius Şumudică.

Italianul a fost preferat de oficialii giuleşteni, acţionarul majoritar Dan Şucu explicându-şi decizia prin stilul ofensiv arătat de echipele antrenate de acesta, dar şi prin atitudinea echilibrată şi discursul elegant şi competent arătate de Bergodi.

Primul interviu al lui Bergodi în calitate de antrenor al Rapidului

Liber de contract după despărțirea de Al-Raed, Marius Șumudică a fost dezamăgit de faptul că șefii Rapidului l-au pus antrenor principal pe Bergodi, în defavoarea sa.

Bergodi se află la al treilea mandat la Rapid, după cele din sezoanele 2007-2008 şi 2014-2015, în primul dintre ele reuşind să cucerească Supercupa României.

Cristiano Bergodi va debuta oficial pe banca Rapidului vineri 14 iulie, chiar împotriva fostei sale echipei, Sepsi OSK, în prima etapă a noului sezon.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă