17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportFotbalMarius Șumudică, furios după ce Bergodi a ajuns în Giulești: „Rapidistul Șumudică...

Marius Șumudică, furios după ce Bergodi a ajuns în Giulești: „Rapidistul Șumudică a murit!”

Liber de contract după despărțirea de Al-Raed, Marius Șumudică a fost dezamăgit de faptul că șefii Rapidului l-au pus antrenor principal pe Cristiano Bergodi.

După ce conducerea Rapidului a oficializat numirea italianului Cristiano Bergodi în funcția de antrenor principal al formației de sub Podul Grant, Marius Șumudică, care visa la revenirea pe banca alb-vișinie, a răbufnit.

Tehnicianul care până de curând a pregătit echipa saudită Al-Raed a declarat că aștepta o ofertă din partea acționarilor Dan Șucu și Victor Anghelescu. Într-o intervenție la TV, favoritul fanilor din Giulești a spus că „rapidistul Șumudică a murit” și a anunțat că va da curs oricărei oferte venite de la echipele rivale.

„Am sperat până în ultima clipă că pot fi numit antrenor. Nu vreau să contest decizia conducerii Rapidului. Îi doresc succes lui Cristiano Bergodi. Reușisem să iau campionatul ca jucător cu Rapid și am zis că-mi doresc să-l iau și ca antrenor. Un singur lucru vreau să spun. Am făcut multe greșeli în viață. M-am atașat foarte mult de anumite cluburi, în speță de Rapid, și am declarat că sunt un rapidist convins. Mi-am închis multe uși. (…) Din momentul ăsta, Șumudică nu mai este rapidistul Șumudică. O să vedeți. Rapidistul Șumudică a murit. O să vedeți ce decizii o să iau. De acum încolo, voi lua în calcul orice ofertă voi avea din țară, fiindcă îmi doresc să performez”, a spus Șumudică, în direct la Digi Sport.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a făcut și o promisiune: „Dacă voi ajunge la una dintre primele 4-5 echipe, pentru că doar acolo mă voi duce, voi fi campion!”

Rapid rămăsese fără antrenor după ce Adrian Mutu a acceptat propunere formației azere Neftci Baku. Cristiano Bergodi va debuta pe banca giuleștenilor vineri, chiar împotriva fostei echipe, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

O companie privată din SUA va gestiona controlul frontierei de la Rafah după încetarea ostilităților

O companie privată de securitate din Statele Unite(SUA) urmează să preia gestionarea punctului de trecere a frontierei de la Rafah după încheierea operaţiunii militare...

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...

Klaus Iohannis, primit la Casa Albă de Joe Biden

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit marţi, la Casa Albă, de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Şeful statului român efectuează o vizită de...
Ultima oră
Pe aceeași temă