9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSocialEducațieRareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: În Japonia, dascălii nu se închină în fața...

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL: În Japonia, dascălii nu se închină în fața împăratului

Europarlamentarul Rareș Bogdan a postat o informație interesantă pe internet, în care subliniază că, în Japonia, singurii cetățeni care nu se închină în fața împăratului sunt dascălii.

“Motivul este că japonezii susțin că fără dascăli nu pot exista împărați”, explică Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan este europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL. Postarea lui a apărut pe facebook în seara zilei de 29 mai 2023. Ea a fost urmată, la 30 mai, de o altă postare, în care un amiral îi cerea împăratului să primească dreptul de a preda Istoria, ca simplu dascăl, “în cel mai sărac sat al Japoniei”.

Cele două postări ale prim-vicepreședintelui PNL apar în momentul în care, la 30 mai, premierul Ciucă a acceptat să primească, din nou, o delegație a sindicatelor din Educație. Premierul Ciucă este și președintele PNL.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Starea de sănătate a Papei Francisc se „ îmbunătățește”

Starea de sănătate a Papei Francisc, care suferă de o bronşită ce l-a obligat să îşi anuleze deplasarea la Dubai pentru COP28, se "îmbunătăţeşte",...

Conacul în care s-a hotărât Unirea, preluat de la Academia Română de CJ Galați, pentru restaurare

După zeci de ani în care a fost sediu IAS, loc de petreceri ale activiștilor PCR și motel „2 stele”, Conacul de la...

Turnul înclinat din Bologna s-ar putea prăbuși. Autoritățile, în alertă

Turnul medieval Garisenda este unul dintre cele mai emblematice repere ale orașului italian Bologna - și se înclină la fel de mult ca și...
Ultima oră
Pe aceeași temă