13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiProtest la MAI: PNL și cetățeni au depus perechi de încălțăminte în...

Protest la MAI: PNL și cetățeni au depus perechi de încălțăminte în memoria copiilor dispăruți

Manifestația vine în contextul tragediei din Caracal, unde Alexandra nu a mai putut fi salvată, deși a sunat la 112 de trei ori.

„Conform cifrelor oficiale, în România, anul trecut au fost dați dispăruți 4000 de minori. Au fost regăsiți 3600. Nu au mai fost găsiți 410. Doar în 2018. Pentru a atrage atenția că tragedia de la Caracal nu este singulară, depunem 400 de perechi de încălțăminte, pentru fiecare copil care dispare anual, în fața clădirii Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis PNL București vineri.

Evenimentul a început sâmbătă, la 11:05, ora la care a sunat pentru prima oară Alexandra la 112.

La eveniment au participat cetățeni impresionați de cazul din județul Olt, dar și președintele filialei București a PNL, Violeta Alexandru, alături de președinții filialelor celor șase sectoare și de alți reprezentanți ai partidului.

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă