27.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiPrimarul sectorului 2: Eu și birocrația suntem vinovați pentru moartea celor două...

Primarul sectorului 2: Eu și birocrația suntem vinovați pentru moartea celor două fete în accident

„Vin în faţa dumneavoastră şi vă spun că birocraţia, eu şi birocraţia română din acest moment suntem vinovaţi pentru moartea acestor fete”, a spus primarul. Mihaiu a adăugat că intenţionează să obţină de la Administraţia Străzilor dreptul de a monta relantisoare şi semne de circulaţie, în tot sectorul, aşa cum a obţinut Primăria Sectorului 1.

El va purta în cursul zilei de marți o discuție în acest sens cu primarul general Nicuşor Dan şi că se va consulta cu reprezentanţi ai administraţiei Sectorului 1, în legătură cu demersurile pe care aceştia le-au făcut pentru a obţine dreptul de a monta astfel de relantisoare şi semne rutiere.

„În acest moment vreau să vă spun că există o cerere către Poliţia Locală pentru strada Menţiunii, o cerere de montare a unui limitator de viteză şi această cerere a fost redirecţionată către Administraţia Străzilor, dar prioritizarea nu a fost făcută. Avem, de asemenea, pentru zona Andronache o decizie de a institui limitarea de viteză de 30 de kilometri la oră, decizie care nu a fost, din păcate, implementată. Este foarte important să înţelegem că deciziile acestea trebuie să fie urmate de implementare. Degeaba se decid lucruri dacă ele nu sunt implementate sau dacă nu sunt în atribuţiile unor instituţii, unor direcţii care nu au capacitatea de implementare”, a adăugat edilul Sectorului 2.

Radu Mihaiu a precizat că, în urma discuţiilor cu familia victimelor, aceasta şi-a exprimat temerea că singurele care vor avea de suferit vor fi tot rudele victimelor.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă