11.8 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSocialEvenimentPolițiștii au deschis dosar penal de vătămare din culpă pentru Dan Barna

Polițiștii au deschis dosar penal de vătămare din culpă pentru Dan Barna

Poliția Capitalei a deschis dosar penal de vătămare din culpă în cazul lui Dan Barna, fostul președinte al USR.

Barna a fost lovit de un autoturism în timp ce se deplasa pe o trotineră electrică. Inițial, politicianul a spus că nu are nicio problemă medicală. Totuși, ulterior, Barna s-a deplasat la Spitalul de Urgență Floreasca, pentru investigații medicale. La spital, conform procedurii, medicii au anunțat Poliția că a avut loc un accident rutier. De aceea, polițiștii au deschis un dosar penal.

Primele informații arată că accidentul s-a produs pe o zebră. Pe de altă parte însă, alte surse susțin că zebra era dotată cu semafor și că Dan Barna ar fi încercat să traverseze în timp ce avea roșu.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă