13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăCum ar arăta Guvernul Ciucă. Lista miniștrilor, pe surse

Cum ar arăta Guvernul Ciucă. Lista miniștrilor, pe surse

Guvernul Ciucă ar putea fi noul Executiv care va veni în Parlament pentru votul de învestitură. Este un guvern minoritar PNL-UDMR care, din ce se s-a discutat până acum în spațiul public, nu va avea susținerea celor de la USR.

Deși consultările de la Cotroceni nu s-au încheiat, în interiorul PNL sunt deja vehiculate numele de miniștrii propuși pentru portofoliile cheie din viitorul Guvern care va fi condus de Nicolae Ciucă.

Surse din interiorul PNL au declarat pentru HotNews.ro că liderul din Prahova, Iulian Dumitrescu, se află în cărți pentru funcția de ministru al Transporturilor. De asemenea președintele Klaus Iohannis l-ar susține pe Cătălin Predoiu pentru portofoliul de la Justiție și pe șeful statului Major al Armatei, Daniel Petrescu, la Apărare.

Iată cum ar arăta lista miniștrilor din Guvernul Ciucă, în cazul în care „generalul deșertului” va fi desemnat de către Klaus Iohannis premier al României. 

Guvernul Ciucă, lista miniștrilor. Nume vehiculate

  • Sorin Cîmpeanu – Ministerul Educației 
  • Dan Vîlceanu – Ministrerul de Finanțe 
  • Cătălin Predoiu – Ministerul Justiției 
  • Nelu Tătaru  – Ministerul Sănătății 
  • Cseke Atilla – Ministerul Dezvoltării 
  • Tanczos Barna – Ministerul Mediului 
  • Lucian Bode – Miniserul de Interne 
  • Daniel Petrescu – Ministrul Apărării Naționale 
  • Virgil Popescu – Ministerul Energiei 
  • Raluca Turcan – Ministerul Muncii 
  • Iulian Dumitrescu – Ministerul Transporturilor
Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă