1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeInternaționalPoliția a arestat un bărbat care ar avea conexiuni cu moartea rapperului...

Poliția a arestat un bărbat care ar avea conexiuni cu moartea rapperului Tupac Shakur

Poliția din Las Vegas ar fi arestat un bărbat care ar fi avut legături cu uciderea rapperului Tupac Shakur, în 1996, notează BBC.

Rapperul fost împușcat de patru ori în Las Vegas, în 1996. Ucigașul nu a fost găsit până în ziua de azi.

Vineri dimineață, poliția din Las Vegas a arestat care ar avea legături moartea sa, potrivit unor surse care au vorbit cu agenția de presă AP.

Duane “Keffe D” Davis a fost reținut vineri dimineață, dar acuzațiile care i se aduc nu sunt clare în acest moment, conform informațiilor furnizate de New York Post.

Davis este în atenția anchetatorilor și a recunoscut chiar el, în cadrul mai multor interviuri, dar și în cartea sa „Compton Street Legend”, că se afla în mașina din care au fost trase focuri de armă, în septembrie 1996.

Tupac, unul dintre cei mai apreciați rapperi hip-hop, avea doar 25 de ani când a murit.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:48

VIDEO. Momente emoționante! O mamă se revede cu fiica sa, după ce a fost luată prizonieră

O mamă care i-a blocat pe militanții Hamas pentru ca soțul și copilul ei să poată scăpa s-a reîntâlnit cu fiica ei de trei...
00:00:43

VIDEO. SUA, Coreea de Sud și Japonia consolidează securitatea cibernetică

Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia au convenit asupra unor noi inițiative pentru a răspunde amenințărilor Coreei de Nord în spațiul cibernetic, lansărilor...

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...
Ultima oră
Pe aceeași temă