38.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSocialAdministratieNu se mai modifică traseele STB din Bucureștii Noi

Nu se mai modifică traseele STB din Bucureștii Noi

STB SA menține circulația mijloacelor de transport pe actualele trasee din zona Pod Constanța – Bucureștii Noi, deoarece se amână începerea lucrărilor la magistrala M6 Metrou.

Modificarea traseelor pentru mai multe linii de transport public din zona de Nord – Vest a Capitalei – anunțată inițial pentru ziua de 6 iulie 2024 – se amână, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

STB

Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele vor circula normal, pe actualele trasee din zona Pod Constanța – Bucureștii Noi – Chitila, până la data la care se reprogramează începerea lucrărilor la magistrala M6 Metrou (amânate, în prezent, din motive ce țin de măsurile organizatorice ale șantierului), precizeaz[ Societatea de Transport București.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă