24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiMinistrul Justiției vrea cât mai repede o conducere nouă la DIICOT

Ministrul Justiției vrea cât mai repede o conducere nouă la DIICOT

„La DIICOT există o conducere interimară. Din modul în care am văzut că s-au desfăşurat lucrurile în perioada trecută, nu există probleme deosebite, nu există blocaje şi nu există situaţia în care să spunem că nu este bine condusă această instituţie. Adică, ne aflăm într-o de echilibru, situaţia este sub control, însă în principiu nu sunt pentru lungirea interimatelor, aşa încât voi discuta şi cu doamna procuror adjunct, care asigură interimatul despre oportunitatea acestei desemnări şi voi lua o decizie.”, a anunțat Stelian Ion într-o conferință de presă desfășurată joi.

Ministrul Justiției a adăugat că-și dorește numirea unei noi conduceri în cel mai scurt timp posibil întrucât perioadele în care au existat interimate nu aduc aceleași rezultate ca în situația unor conduceri stabile.

„Îmi doresc să facem cât mai repede această desemnare pentru că interimatele nu au fost bune niciodată şi ele au condus la o stare de provizorat şi nu neapărat de stabilitate în cadrul unei instituţii. E în preocuparea mea să facem acea selecţie cât de repede, în prima jumătate a anului, estimez să facem acea selecţie.”, a completat Stelian Ion.

Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU