0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSocialJustițieMinistrul Justiției, după aducerea lui Romeo Marian Ursu în țară

Ministrul Justiției, după aducerea lui Romeo Marian Ursu în țară

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, le mulţumeşte autorităţilor pentru aducerea în ţară a lui Romeo Marian Ursu, fiul lui Romeo Ursu, pentru a executa o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

“Săptămâna şi fugarul. Ieri a aterizat avionul care l-a adus, din Iordania în România, pe Romeo Marian Ursu, pentru a executa în penitenciarele din România o pedeapsă privativă de libertate. Organele de poliţie competente l-au transportat la Penitenciarul Rahova”, a scris Gorghiu, astăzi, pe pagina sa de Facebook.

Romeo Marian Ursu a fost condamnat definitiv, în 2011, la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului.

“Mulţumesc tuturor autorităţilor care depun eforturi pentru a-i aduce în România pe toţi cei care încearcă să se sustragă justiţiei naţionale sau executării pedepselor!”, spune Gorghiu. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...

Erdogan: Nu există “nici o problemă care să nu poată fi rezolvată” între Turcia şi Grecia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că nu există "nici o problemă care să nu poată fi rezolvată" între Turcia şi Grecia, în...

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...
Ultima oră
Pe aceeași temă