5.6 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăPoliticăIonuţ Moşteanu, candidatul USR pentru Primăria Piteşti

Ionuţ Moşteanu, candidatul USR pentru Primăria Piteşti

USR (Uniunea Salvați România) a anunțat că deputatul Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al partidului, va candida pentru funcția de primar al municipiului Pitești. Candidatura a fost făcută publică printr-un comunicat de presă emis de USR.

Piteștiul are un potențial enorm”

„Trebuie să punem capăt acestei lâncezeli administrative. Piteștiul are un potențial enorm, datorită poziției sale geografice și industriei auto din zonă. Este timpul să ne folosim de aceste resurse pentru a aduce orașul la nivelul la care merită să fie. Tot ce a făcut actualul primar au fost niște stații de autobuz, cu doi stâlpi și două geamuri care costă 40.000 de euro”, afirmă Ionuț Moșteanu, potrivit comunicatului de presă al USR.

De asemenea, Ionuț Moșteanu a amintit de trădarea PNL: „PNL sunt ticăloși. Au înțesat consiliile de administrație și se dau mari liberali. Sunt ticăloși pentru că i-au mințit pe piteșteni, au cerut votul pentru a-i scăpa de PSD, iar apoi i-am văzut că s-au luat în brațe cu PSD și au demonstrat că nu sunt decât un PSD pe galben”.

„Eu sunt aici, gata de luptă. Iubesc ce fac și vreau să las ceva în urmă. Ani de zile în care a controlat Piteștiul, Gentea a lăsat în urmă doar povești, panseluțe, borduri, semafoare și un vis spulberat – FC Argeș. Și-a bătut joc de speranța oamenilor. A folosit echipa în interes electoral și a abandonat-o”, a mai spus deputatul USR înscris în cursa pentru Primărie.

„Voi cere votul colegilor mei, voi cere sprijinul aliaților din PMP și Forța Dreptei, voi cere sprijinul liberalilor adevărați. Împreună, să redăm Piteștiul piteștenilor și să construim un oraș modern”, a adăugat Ionuț Moșteanu.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 712: Mai multe țări din UEsunt favorabile achiziționării de muniție pentru Kiev

Mai multe ţări europene, printre care şi Franţa, sunt de acord cu achiziţionarea de către UE de muniţie produsă în afara Europei pentru a...

Macron vede posibilă trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina

Preşedintele Emmanuel Macron a declarat luni că trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu ar trebui "exclusă" în viitor, considerând totuşi că,...

Rusia – Ucraina, ziua 712: Mai multe țări din UEsunt favorabile achiziționării de muniție pentru Kiev

Mai multe ţări europene, printre care şi Franţa, sunt de acord cu achiziţionarea de către UE de muniţie produsă în afara Europei pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă