16.7 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Vlad Cosma, prima reacție, în aşteptarea sentinței: „E un motiv de bucurie…”

Vizibil afectat de întreaga situaţie, Vlad Cosma a evitat pe cât posibil să interacţioneze cu jurnaliştii prezenţi la Curtea Supremă. A refuzat să răspundă întrebărilor despre sentinţă, despre cele mai recente dezvăluiri, rezumându-se la a menţiona că este bucuros că va deveni curând tată.

„Faptul că azi sau în aceste zile voi deveni tată e un motiv de bucurie, iar în zilele următoare vă voi răspunde la toate întrebările.”, le-a spus Vlad Cosma jurnaliştilor.

Pe 11 aprilie 2014, procurorii DNA i-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenţă, şi pe Mircea Cosma, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Omul de afaceri Răzvan Alexe a fost acuzat de trafic de influenţă şi dare de mită şi fostul director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu, de luare de mită şi abuz în serviciu.

În acelaşi dosar, omul de afaceri Răzvan Alexe a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, iar fostul director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova Daniel Alixandrescu a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Ultima oră
Pe aceeași temă