27.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăPoliticăÎnainte de moțiune Cîțu e preocupat de câinii fără stăpân

Înainte de moțiune Cîțu e preocupat de câinii fără stăpân

Florin Cîțu, premierul României, transmite luni că și-ar dori ca, de Ziua Mondială a Animalelor, primarii și președinții consiliilor județene să facă front comun într-o campanie națională în care să se pună accentul pe soluții pentru câinii fără stăpân. Parlamentul va vota marți moțiunea de cenzură a PSD.

„De Ziua Mondială a Animalelor, încurajez primarii și președinții consiliilor județene să facă front comun într-o campanie națională în care să punem accent pe soluții pentru câinii fără stăpân”, scrie, luni, pe Facebook Florin Cîțu.

Județul Ilfov este dat ca exemplu pentru a se găsi soluția la problema continuă a câinilor fară stăpân.

„Altfel spus, se poate! Să nu uităm că un cățel ne oferă companie, ne păzește, pot fi folosiți pentru terapie asistată și sunt cei mai buni căutători în misiuni de salvare de vieți omenești sau depistare de mărfuri ilicite. România civilizată pe care dorim să o clădim își protejează cetățenii și totodată îsi tratează animalele cu empatie și respect”, termină premierul.

Marți Parlamentul dezbate și votează moțiuea de cenzură inițată de PSD. Deputații și senatorii USR și AUR au declarat că vor vota petru demiterea Guvernului Cîțu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Anunț al ANPC cu privirea la achiziționarea jucăriilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj important pe rețelele sociale, sâmbătă, subliniind necesitatea achiziționării jucăriilor...

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...

Gheorghe Hagi, nostalgic înainte de meciul de “ADIO” al “Generației de Aur”: “Timpul s-a scurs, au trecut ani mulţi… “

Gheorghe Hagi, legendă a fotbalului românesc și fost căpitan al primei reprezentative de fotbal a României, a făcut declarații emoționante sâmbătă, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă