0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeEconomieEconomie internăÎn ce oraș se va construi al patrulea magazin IKEA din România

În ce oraș se va construi al patrulea magazin IKEA din România

Iaşiul este al treilea oraş către care Ikea se îndreaptă, după Bucureşti şi Timişoara, iar magazinul va fi construit în cadrul viitorului Moldova Mall, actual ERA Shopping Park, potrivit celor de la newsflash.ro.

Viitorul magazin va fi construit pe un lot de 5,2 hectare în cadrul proiectului ERA, în proximitatea Brico Depot, iar compania suedeză a demarat deja procedurile pentru autorizare.

Magazinul din Iaşi va fi al patrulea Ikea din România, după cele două din Bucureşti şi cel de-al treilea de la Timişoara, potrivit Ziarul Financiar. 

Muzică & mobilă. Cum a devenit un magazin IKEA unul dintre cele mai mari cluburi de noapte din lume

Fostul magazin al gigantului IKEA din Londra este acum un loc de întâlnire uriaș – cu un decor de film Batman și fără nicio bibliotecă la vedere, ci doar un ring de dans uriaș și voie bună.

Magazinul de mobilă s-a transformat într-un club de noapte impresionant sub numele de Drumsheds. Această locație are o capacitate de până la 15.000 de persoane și este destinată să găzduiască unele dintre cele mai mari nume din lumea muzicii dance, notează The Guardian.

Pentru evenimentul de deschidere, La Discothèque a făcut un adevărat spectacol, cu legendarele Evelyn “Champagne” King și Jocelyn Brown, două dive disco de renume mondial, însoțite de dansatoare cu aripi roz, oferind astfel un spectacol uimitor pentru public.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:01:28

Fostul lider din Peru, Alberto Fujimori, a fost eliberat din închisoare după 16 ani

Fostul președinte peruan Alberto Fujimori, care ispășește o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru încălcarea drepturilor omului, în timpul deceniului lui de...

FSB a arestat un belarus ce a colaborat cu serviciile ucrainene pentru două operațiuni de sabotaj asupra trenurilor rusești

Serviciul de Securitate al Rusiei (FSB) a anunţat joi arestarea unui cetăţean belarus, acuzat că, acţionând în colaborare cu serviciile secrete ucrainene, a efectuat...

CSO Voluntari, în „sferturile” Cupei Challenge

Formația feminină de volei CSO Voluntari 2005 s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Challenge, după ce a surclasat echipa sârbă ZOK Ub...
Ultima oră
Pe aceeași temă