27.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăInternaționalMuzică & mobilă. Cum a devenit un magazin IKEA unul dintre cele...

Muzică & mobilă. Cum a devenit un magazin IKEA unul dintre cele mai mari cluburi de noapte din lume

Fostul magazin al gigantului IKEA din Londra este acum un loc de întâlnire uriaș – cu un decor de film Batman și fără nicio bibliotecă la vedere, ci doar un ring de dans uriaș și voie bună.

Magazinul de mobilă s-a transformat într-un club de noapte impresionant sub numele de Drumsheds. Această locație are o capacitate de până la 15.000 de persoane și este destinată să găzduiască unele dintre cele mai mari nume din lumea muzicii dance, notează The Guardian.

Pentru evenimentul de deschidere, La Discothèque a făcut un adevărat spectacol, cu legendarele Evelyn “Champagne” King și Jocelyn Brown, două dive disco de renume mondial, însoțite de dansatoare cu aripi roz, oferind astfel un spectacol uimitor pentru public.

“Noi ne ocupăm de siguranță, siguranță, siguranță”, spune Simeon Aldred, cofondator al localului Broadwick Live. “Da, s-ar putea să dureze 40 de minute pentru a trece de percheziție, dar odată ce ai intrat te simți mult mai în siguranță.”

În spatele scenei se află un ecran LED transparent impresionant, cu o lungime de 46 de metri, care permite videoclipurilor să alterneze cu proiecțiile din spate, creând un spectacol vizual captivant.

De asemenea, rânduri liniare de lumini sunt suspendate de tavan pentru a completa atmosfera. Două punți de schele metalice sunt amplasate de fiecare parte a ringului de dans.

Clubul Drumsheds a fost proiectat astfel încât să fie complet izolat de zonele rezidențiale din apropiere, iar locuitorii din zonă au fost contactați și au semnat un act de servitute pentru a preveni viitoarele plângeri legate de zgomot sau alte inconveniențe.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre posibilitatea ca Rusia să atace România: “Suntem pregătiți”

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat, într-o declarație sâmbătă, că România este o țară sigură și că nu există motive de îngrijorare în ceea ce...

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de opt ani din comuna Albeşti a fost prins

Bărbatul suspectat de violarea și uciderea fetiței de opt ani din comuna Albești a fost capturat de polițiști, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului...

Gheorghe Hagi, nostalgic înainte de meciul de “ADIO” al “Generației de Aur”: “Timpul s-a scurs, au trecut ani mulţi… “

Gheorghe Hagi, legendă a fotbalului românesc și fost căpitan al primei reprezentative de fotbal a României, a făcut declarații emoționante sâmbătă, în cadrul unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă