8.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Fostul lider al senatorilor PNL amenință că va protesta împotriva lui Cîțu

 Liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, este dispus să meargă la proteste în Piața Victoriei în caz că premierul Florin Cîțu nu va aloca fonduri și primarilor din județul său: „O să fie ceva unic și promit să fac lucrul acesta”.

„Apropo de ceea ce se întâmplă zilele astea – un fel de alocare din fondul de rezervă. Primarii aşteaptă acest lucru. Anul trecut s-au făcut de trei ori alocări, domnilor primari? (…) Acum, într-adevăr, se pare că se va găsi o soluţie cu câteva zile înainte de Congres. Stimate coleg Florin Cîţu, să nu cumva să îţi permiţi să sari peste primarii din Dâmboviţa doar pentru că eu am avut curajul şi l-am susţinut pe Ludovic Orban, că în mine o să ai un adversar puternic, indiferent de cine te susține”, a spus Virgil Guran, într-o alocuțiune ținută la prezentarea moțiunii lui Ludovic Orban la PNL Teleorman.

Primarii din județul Dâmbovița vor protesta dacă nu vor primi alocări bugetare, conform acestuia.

„Primarii mei mi-au spus că dacă se fac astfel de discriminări îşi strâng toţi alegătorii şi vin în faţa Guvernului. Dacă vrei să ai primari liberali în faţa Guvernului, fă acest lucru. Eu o să fiu în faţa lor, în faţa Guvernului și o să fie ceva unic. Pentru prima dată în istoria Partidului Naţional Liberal, un senator şi primarii lui vin în faţa Guvernului. Şi promit că fac acest lucru! Dacă eu nu pot să îmi apăr oamenii şi să îi sprijin doar pentru faptul că am altă opţiune pentru preşedinţia partidului este foarte grav”, conchide Guran.

Ultima oră
Pe aceeași temă