21.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiEmma Răducanu a învins-o pe Gabriela Ruse, la Londra - VIDEO

Emma Răducanu a învins-o pe Gabriela Ruse, la Londra – VIDEO

Emma Răducanu a învins-o pe românca Gabriela Ruse, într-un meci demonstrativ care a avut loc la Londra. Câștigătoarea US Open a trecut de jucătoarea din România în două seturi, cu 6-3 și 7-6, în partida desfășurată la Royal Albert Hall.

Emma Răducanu, locul 19 în clasamentul WTA, campioana en-titre de la US Open 2021, a obținut o victorie în partida cu Gabriela Ruse (locul 85 WTA) în Turneul Campioanelor de la Londra.

Meciul dintre cele două jucătoare a fost unul spectaculos și a încântat publicul de la Royal Albert Hall, relatează Agerpres. Gabriela Ruse a pierdut primul set destul de rapid dar a opus o rezistenţă mai puternică în al doilea set, pe care l-a pierdut la tie-break.

Partida de la Londra a fost primul disputat de Emma Răducanu în Marea Britanie după ce a obținut victoria la US Open, în septembrie.

După victoria ei surprinzătoare de la US Open, Emma Răducanu a dezamăgit la următoarele turnee disputat, printre care și unul în România.

Ea a fost eliminată la Indian Wells în turul doi, la Cluj Napoca în sferturi şi la Linz în primul tur.

Meciul demonstrativ dintre Emma Răducanu și Gabriela Ruse a avut loc în cadrul competiţiei ATP Champions de la Londra.
Turneul durează patru zile şi fiecare sesiune cuprinde câte două meciuri de simplu şi unul de dublu.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă