35.7 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiEmma Răducanu a învins-o pe Gabriela Ruse, la Londra - VIDEO

Emma Răducanu a învins-o pe Gabriela Ruse, la Londra – VIDEO

Emma Răducanu a învins-o pe românca Gabriela Ruse, într-un meci demonstrativ care a avut loc la Londra. Câștigătoarea US Open a trecut de jucătoarea din România în două seturi, cu 6-3 și 7-6, în partida desfășurată la Royal Albert Hall.

Emma Răducanu, locul 19 în clasamentul WTA, campioana en-titre de la US Open 2021, a obținut o victorie în partida cu Gabriela Ruse (locul 85 WTA) în Turneul Campioanelor de la Londra.

Meciul dintre cele două jucătoare a fost unul spectaculos și a încântat publicul de la Royal Albert Hall, relatează Agerpres. Gabriela Ruse a pierdut primul set destul de rapid dar a opus o rezistenţă mai puternică în al doilea set, pe care l-a pierdut la tie-break.

Partida de la Londra a fost primul disputat de Emma Răducanu în Marea Britanie după ce a obținut victoria la US Open, în septembrie.

După victoria ei surprinzătoare de la US Open, Emma Răducanu a dezamăgit la următoarele turnee disputat, printre care și unul în România.

Ea a fost eliminată la Indian Wells în turul doi, la Cluj Napoca în sferturi şi la Linz în primul tur.

Meciul demonstrativ dintre Emma Răducanu și Gabriela Ruse a avut loc în cadrul competiţiei ATP Champions de la Londra.
Turneul durează patru zile şi fiecare sesiune cuprinde câte două meciuri de simplu şi unul de dublu.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Marea Britanie oferă un ajutor pentru Ucraina de peste un miliard de euro

Marea Britanie oferă un ajutor pentru Ucraina de peste un miliard de dolari, suplimentar față de sumele deja alocate. Decizia britanicilor a fost luată...
00:00:55

Președintele Xi Jinping sosește în Hong Kong pentru aniversarea predării coloniei de Marea Britanie Chinei

Președintele chinez Xi Jinping a sosit la Hong Kong joi (30 iunie) pentru evenimente ce țin de aniversarea a 25 de ani de când...
00:01:01

Shanghai Disneyland se redeschide după eliminarea restricțiilor COVID

Parcul de distracții pentru copii Shanghai Disneyland se redeschide după eliminarea restricțiilor COVID. Mii de vizitatori s-au dus în Shanghai Disneyland joi (30 iunie) pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă