22.3 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeInternaționalElisabeta cea Mare! Mesajul emoționant al fostului premier Boris Johnson care a...

Elisabeta cea Mare! Mesajul emoționant al fostului premier Boris Johnson care a apucat să-și ia la revedere chiar cu două zile înainte 

Intr-o declarație pe contul sau de LinkedIn, Boris Johnson a numit această zi drept cea mai tristă pentru fiecare dintre britanici. 

O zi în care fiecare simte o durere profundă și în care totul s-a oprit pentru a face loc gândurilor și amintirilor despre Regina lor!

“Milioane de oameni s-au oprit din orice făceau pentru a se gândi la Regina Elisabeta. “

“ Părea atât de fără de sfârșit și de minunată încât mi-e teamă că ajunsesem să credem, ca și copiii, că va continua și iar continua.”

“Valuri peste valuri de mâhnire se întind de la Balmoral – unde sunt alături de familia regală- și se despart mult peste granițele țării de-alungul acelui mare Commonwealth de țări pe care atât de mult l-a prețuit și care a prețuit-o la fel.”

Fostul premier a lăudat devotamentul pentru țara sa, neintreruptele momente de datorie pe care le-a numit magice, timp de 70 de ani din viața ei.

“Avea un unic și simplu mod de a ne face pe toți fericiți. De aceea a fost așa iubită. De aceea o deplângem pe Elizabeth the Great, cel mai longeviv monarh și în multe privințe cel mai bun monarh din istoria noastră!”

Fostul premier a încheiat prin a aminti că Regina a dat un Moștenitor țării sale și a încheiat prin “ deși cu voci înecate de tristețe putem  acum spune cu încredere cuvintele nemaiauzite de 7 decenii God Save The King!” 

https://www.linkedin.com/posts/boris-johnson_statement-on-the-death-of-her-majesty-queen-activity-6973710204328669184-I4pi?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rata inflației în lume și predicții pentru economia România

Lumea se confruntă cu inflații record. Țări precum Siria, Liban și Venezuela au o rată a inflației de 139, 269 și respectiv 436 la...

De ce sa alegi anvelope second hand?

Anvelopele second hand sau anvelopele folosite, sunt anvelope care au fost deja utilizate pe alte vehicule inainte de a fi vandute ca produse second...

Pe internet circulă un mesaj fake news despre radiații. IGSU precizează că mesajul nu-i aparține

Pe rețelele sociale circulă un mesaj fake news despre radiații, mesaj care, aparent, ar fi pornit de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență...
Ultima oră
Pe aceeași temă