1.3 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeȘtirile zileiConstanța. Un SRL care a pierdut 1 milion lei de la înființare...

Constanța. Un SRL care a pierdut 1 milion lei de la înființare primește 783.010 lei pentru Revelion

Firma aparține lui Andrei Mihai Cernea, care este și administrator. Cernea este membru al trupelor Mondial, Sfinx și Sfinx Experience. Compania este înființată în anul 2006. De atunci până acum, dacă facem un calcul al profitului și pierderilor raportate la Ministerul Finanțelor, constatăm că societatea a pierdut aproape 1 milion de lei. Mai exact, 973.893 lei.

Din 2014 până în prezent, firma înregistrează profit constant. De altfel, cel mai bun an pentru ea a fost 2017, când a avut o cifră de afaceri de 1.339.152 lei și un profit de 592.736 lei, realizat cu o medie de 3 angajați.

În 2017, firma avea datorii de 1.692.041 lei.

Sursă foto: Vrajitorul.eu

Socieatatea comercială a angajat, pentru acest evenimente, pe Sore, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Vanotek și DJ Slim Boy. De asemenea, va plăti și pentru un foc de artificii.
Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, au fost impuse mai multe restricții de circulație.

Astfel, din data de 27 decembrie 2018 și până în data de 04 ianuarie 2019, se vor bloca următoarele artere de acces:
– intersecția străzii Traian cu strada Sulmona;
– intersecția bulevardului Tomis cu strada Sulmona;
– intersecția străzii Mircea cel Bătrân cu strada Sulmona;
– intersecția străzii Arhiepiscopiei cu intrarea în Piața Ovidiu;
În această perioadă, strada Marcus Aurelius va avea dublu sens de circulație, de la intersecția cu strada Sulmona și până în spatele Pieței Ovidiu.
Totodată, în data de 31 decembrie 2018, începând cu orele 18:00, traficul va fi restricționat, după cum urmează:
– intersecția străzii Crângului cu strada Revoluția din 22 Decembrie 1989;
– intersecția străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareș;
– intersecția străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona;
– intersecția bulevardului Tomis cu strada Traian (zona „Lupoaică”);
– intersecția străzii Traian cu strada Port (zona „Poarta 3”);
– zona „Poarta 1”;
– intersecția străzii Traian cu strada Termele Romane;
– intersecția străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareș.

De asemenea, în ziua de duminică, 31.12.2018, se va interzice accesul și parcarea autovehiculelor în Piața Ovidiu, măsură care va fi valabilă până luni 01.01.2019, la ora 02:30.

Riveranilor le vor fi eliberate permise de acces pentru a facilita intrarea acestora în zona afectată de restricții. Accesul se poate face şi prin prezentarea unui act de identitate.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, PSD, a anunțat că va participa la Revelion și că va sta în mulțime.

Pentru conducătorii auto vor fi disponibile parcările amenajate în apropierea dar în exteriorul perimetrului de siguranță: parcarea din Portul Tomis, bulevardul Elisabeta, cea din zona restaurantului Vraja Mării – Poarta 1, cu acces pe strada Termele Romane, parcarea din zona strada Traian – până în dreptul Liceului Mihai Eminescu şi parcarea din fața instanțelor judecătoreşti.

În acest context, Primăria Municipiului Constanța recomandă constănțenilor care vor lua parte la evenimentele organizate în zona centrală a orașului să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului.

Mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport Public Constanța vor avea un program prelungit în noaptea de Revelion. Liniile 42, 43, 44, 48, 51, 101C vor circula până în data de 01 ianuarie 2019, orele 02:00, având cap de linie Poarta 1.

Cele mai citite

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, la DNA: Nicio decizie importantă nu era luată de domnul Cîţu fără domnul preşedinte

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a sosit vineri la DNA, în contextul anchetei privind achiziţiile de vaccinuri anti-COVID din pandemie, în care mai...

RL a avut dreptate în legătură cu majorările salariale din Educație. Deca, încurcată în procente și legislație

Așa cum a anunțat cotidianul național “România liberă”, angajați din sistemul de învățământ nu pot spera la o majorare salarială, în medie, mai mare...

Trei români din patru îşi vor petrece acasă vacanţa de iarnă (sondaj)

Aproximativ 73% dintre români susţin că nu vor pleca deloc în concediu în această iarnă, iar dintre cei care o vor face aproape 11,5%...
Ultima oră
Pe aceeași temă