7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăPoliticăComuna Albești a obținut finanțare prin PNRR pentru sistem video public

Comuna Albești a obținut finanțare prin PNRR pentru sistem video public

Comuna Albești a obținut finanțare prin PNRR pentru sistem video public!

În prima zi lucrătoare a anului, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a semnat 175 de noi contracte de finanțare prin C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență. Contractele încheiate între Ministerul Dezvoltării și autoritățile publice locale au o valoare totală de 1.403.005.725,73 de lei.

Pe lista contractelor semnate in data de 03 ianuarie 2023, se regăsește și comuna Albești. Localitatea a obținut finanțare prin subpunctul Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană, pentru proiectul ,,Montare sistem video public, comuna Albești, județul Constanța”. Valoarea totală se ridică la 417,850.65.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă