22 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportCarlos Alcaraz ajunge în finala Roland Garros. Spaniolul l-a învins pe Jannick...

Carlos Alcaraz ajunge în finala Roland Garros. Spaniolul l-a învins pe Jannick Sinner

Jucătorul spaniol Carlos Alcaraz, favoritul număr 3, a reușit o victorie dramatică în semifinalele de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ibericul l-a învins pe italianul Jannick Sinner, favoritul număr 2, într-un meci maraton de 4 ore și 12 minute, scor 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3.

Alcaraz (21 ani) a reuşit 8 aşi şi a comis 7 duble greşeli, italianul, câştigător la Australian Open în acest an, având 7 aşi şi comiţând 8 duble greşeli. Alcaraz şi Sinner au bifat a 9-a întâlnire directă în circuitul profesionist, scorul general fiind acum 5-4 pentru iberic, notează Agerpres.

Atât Alcaraz, cât și Sinner sunt considerați viitorul tenisului masculin. Nici în prezent nu stau rău. Chiar dacă nu a fost neapărat cea mai plăcută întâlnire din punct de vedere estetic, au existat momente de strălucire care au generat scandări însoțite de aplauze ale prenumelui fiecărui bărbat din partea publicului de pe Court Philippe Chatrier, notează espn.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă