16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiBilanț după furtună! 35 acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți, 13 mașini afectate

Bilanț după furtună! 35 acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți, 13 mașini afectate

Efecte de vreme rea s-au înregistrat în patru localități din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte. 13 autoturisme au fost avariate.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, pompierii din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu au intervenit pentru limitarea și înlăturarea efectelor generate de fenomenele meteorologice periculoase.

Miercuri și joi noapte, pompierii militari au acționat pentru degajarea copacilor căzuți, a elementelor de acoperiș sau a panourilor publicitare, fără a exista situații care să pună în pericol viaţa comunităţilor.

Astfel, la nivel național au fost înregistrate efecte de vreme rea în patru localități din județele Brașov, Hunedoara și Sibiu, unde s-a intervenit pentru degajarea a 35 de acoperișuri desprinse, 7 copaci căzuți pe carosabil, 2 panouri publicitare rupte, fiind avariate 13 autoturisme.

De asemenea, circulația rutieră a fost temporar blocată pe 2 drumuri naționale ( DN 1 și DN 73A/BV ) din cauza copacilor căzuți pe carosabil.

În acest moment, la nivel național nu mai sunt în desfășurare intervenții pentru înlăturarea efectelor negative.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă