29.3 C
București
miercuri, 17 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăAu uitat de dispute: Cîțu și Ciolacu s-au prins într-o horă mare...

Au uitat de dispute: Cîțu și Ciolacu s-au prins într-o horă mare la Chișinău

Preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Florin Cîțu şi Marcel Ciolacu, s-au prins într-o horă mare cu parlamentarii din România şi Republica Moldova, după ce au semnat declaraţia comună a celor două Legislative, la Chișinău, în care se reiterează „sprijinul necondiţionat” pentru statul vecin și frate.

După mai bine de şase ore de dezbateri şi luări de cuvânt, în cadrul şedinţei comune a Parlamentelor României şi Republicii Moldova, a fost semnată Declaraţia comună prin care se reiterează sprijinul necondiţionat asumat de România pentru dezvoltarea, consolidarea democratică şi parcursul european al Republicii Moldova.

Preşedintele Senatului României, Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu şi preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu au semnat Declaraţia comună, moment despre care au spus că este „unul cu adevărat istoric”, conform Ziarul Financiar.

Cîțu și Ciolacu s-au prins într-o horă mare la Chișinău pe muzica maestrului Gheorghe Zamfir şi a Orchestrei „Lăutarii”

La finalul şedinţei, maestrul Gheorghe Zamfir şi Orchestra „Lăutarii” din Chişinău au susţinut un recital de muzică populară.

Mai mulţi parlamentari români şi moldoveni s-au prins în horă, între care şi preşedinţii Parlamentului României, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu.

Parlamentul României şi cel al Republicii Moldova au avut, astăzi, o şedinţă comună la Chişinău

Legislativul de la Bucureşti este reprezentat de preşedintele Senatului, Florin Cîţu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi de senatori şi deputaţi.

La finalul şedinţei, a fost adoptată o Declaraţie comună a celor două parlamente, conform unui comunicat al Senatului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Armata Română își modernizează baza de elicoptere navale

Armata Română își modernizează baza de elicoptere navale, amplasată în localitatea Tuzla din județul Constanța. Decizia este menționată într-un proiect de Hotărâre de Guvern. Viitorul...
00:01:26

VIDEO: Fostul premier australian refuză să demisioneze, după ce a recunoscut că a preluat în secret șefia a cinci ministere în timpul pandemiei

Fostul prim-ministru australian, Scott Morrison, a recunoscut că s-a pus șef, în secret, în peste cinci ministere în timpul pandemiei și a declarat că...

82% dintre elevi, martori la bullying

Amenințarea cu violența fizică, umilirea, răspândirea de zvonuri cu caracter denigrator, excluderea din grup sunt situații cu care copiii se confruntă frecvent în școlile...
Ultima oră
Pe aceeași temă