18.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăȘtirile zileiAeroVacanţe, din grupul Aerotravel, introduce 14 curse cu zbor charter către Lesbos

AeroVacanţe, din grupul Aerotravel, introduce 14 curse cu zbor charter către Lesbos

AeroVacanţe, parte a grupului Aerotravel, mizează în acest an pe destinaţii noi, ca urmare a cererii tot mai mari pentru vacanţe în destinaţii inedite şi neatinse de turismul de masă. Agenţia anunţă că introduce pentru această vară 14 curse cu zbor charter către Lesbos, a treia cea mai mare insulă din Grecia, unde costurile unui sejur sunt mai mici cu până la 20% faţă de pachete similare în alte insule greceşti.

”AeroVacanţe, parte a grupului Aerotravel, mizează în 2024 pe destinaţii noi, mai accesibile pentru români, ca urmare a cererii tot mai mari pentru vacanţe în destinaţii inedite şi neatinse de turismul de masă. Astfel, agenţia introduce pentru această vară 14 curse cu zbor charter către Lesbos, a treia cea mai mare insulă din Grecia, unde costurile unui sejur sunt mai mici cu până la 20% faţă de pachete similare în alte insule greceşti”, anunţă compania.

Zborurile charter către insula Lesbos sunt operate în fiecare vineri din Bucureşti, în perioada 14 iunie – 13 septembrie 2024. Sejururile în insula Lesbos au tarife începând de la 289 euro/persoană şi includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistenţă turistică locală şi 7 nopţi de cazare. Astfel, sejururile în Lesbos sunt cu până la 20% mai ieftine faţă de sejururi similare în alte insule greceşti, precizează compania.

“Românii călătoresc mai mult ca oricând şi vor să experimenteze destinaţii în care nu au mai fost, dar în acelaşi timp cumva familiare, aşa cum este Grecia. În primele luni din 2024, dorinţa clienţilor de a cunoaşte destinaţii noi şi autentice a crescut cu aproximativ 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Această tendinţă reflectă aspiraţia turiştilor români de a descoperi locuri interesante şi de a trăi experienţe autentice – un mijloc inspirat de a evada din rutina cotidiană. Primind constant întrebări şi solicitări pentru astfel de vacanţe, am decis să adăugăm în portofoliul nostru sejururile charter avion în insula grecească Lesbos, care se află la doar o oră şi 20 de minute de zbor de Bucureşti. Este o destinaţie nouă pentru majoritatea românilor, dar sunt convins că toţi cei care îndrăgesc Grecia se vor simţi acasă în Lesbos”, declară Antonio Niţu, director general al Grupului Aerotravel.

Zborurile charter sunt efectuate de compania Tarom cu o aeronavă Airbus 318 şi durează o oră şi 20 de minute.

“Lesbos este o destinaţie care îşi păstrează autenticitatea, oferind turiştilor facilităţi foarte bune, peisaje încântătoare, o artă culinară plină de savoare, o atmosferă relaxată şi, nu în ultimul rând, plaje foarte bune. Aici, nu mai puţin de 19 plaje sunt certificate Blue Flag”, spune Antonio Niţu, director general al Grupului Aerotravel, din care face parte şi agenţia organizatoare AeroVacanţe.

Un sejur de 7 nopţi cu mic dejun la un hotel de 5 stele, cu transport charter avion, taxe de aeroport şi asistenţă turistică incluse are tarife începând de la 484 euro/persoană.

”Lesbos este o alegere inspirată pentru o vacanţă inedită în Grecia autentică. Insula este apreciată de turiştii din întreaga lume pentru climatul mediteranean blând, o natură bogată cu peisaje fermecătoare, sate tradiţionale pitoreşti şi preparate culinare simple şi delicioase, precum şi produse locale, cu gusturi şi arome unice în întreaga Grecie. Insula Lesbos este alegerea perfectă atât pentru cupluri, cât şi pentru familiile care îşi doresc o vacanţă într-o destinaţie relaxantă, cu mare, soare, plaje foarte bune, posibilităţi de practicare a sporturilor nautice, experienţe culinare excelente, natură încântătoare, festivaluri şi atracţii turistice variate, în măsură să satisfacă o mare varietate de gusturi şi preocupări. În sezonul turistic, Lesbos este o insulă efervescentă: graţie celor 21 de festivaluri muzicale, culinare, sportive şi folclorice, turiştii se pot bucura de o vacanţă captivantă, plină de culoare şi savoare autentic greceşti”, spun reprezentanţii Grupului Aerotravel.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Prognoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele două săptămâni. Astfel, în perioada 27 mai - 9...

Azerbaidjanul ar putea împrumuta 5 miliarde dolari pentru proiecte majore de infrastructură, afirmă ministrul de finanțe

Azerbaidjanul vrea să împrumute 5 miliarde de dolari de la instituțiile internaționale de credit în următorii ani pentru proiecte mari de infrastructură, a declarat...

Regulamentul privind industria „zero net” face ca UE să devină căminul producției de tehnologii curate

Regulamentului privind industria „zero net” (RIZN) a fost adoptată în ședința de astăzi, 27 mai, în cadrul întâlnirii Comisiei Europene. Noul regulament ar urma să...
Ultima oră
Pe aceeași temă