2.1 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSocialEvenimentAccident rutier cu cinci răniți, pe DN1, în județul Prahova

Accident rutier cu cinci răniți, pe DN1, în județul Prahova

Trei autoturisme au fost implicate în această seară într-un accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Floreşti, iar cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în eveniment au fost implicate trei autoturisme în care se aflau, în total, opt persoane.

Dintre ocupanţi, cinci persoane au suferit diverse traumatisme şi au fost transportate la spital de către ambulanţele SMURD şi SAJ. Toate victimele sunt conştiente.

Conform ISU Prahova la locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți, numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă