Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Paul Bud (Foto: Facebook)

Un polițist în timpul liber a capturat un suspect acuzat de crimă în Spania

Un agent de poliție din Sibiu, aflat în timpul liber, a identificat și a condus la Poliție un individ care fusese dat în urmărire internațională.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.02.2020 - 18:34

Suspectul care a fost dus la Poliție este un tânăr de 28 de ani, cu domiciliul în localitatea Mârşa (județul Sibiu), care este cercetat de autorităţile din Spania pentru omor și care fusese dat în urmărire internațională.

"Vineri după-masa, aflat în timpul său liber, în municipiul Sibiu, Paul observă un bărbat care îi pare cunoscut, prin prisma activității sale de judiciarist. Fără să îl scape din ochi, foarte rapid Paul își confirmă suspiciunea în urma unui schimb de informații cu colegii săi. Bărbatul care i-a atras atenția este un localnic urmărit internațional, pe numele căruia chiar în aceeași zi, autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare. Paul l-a aborbat pe sibian, s-a prezentat și l-a condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde au fost demarate procedurile specifice în vederea confirmării mandatului", a anunțat, luni, pe Facebook, Poliția Județului Sibiu.

Agentul care a capturat suspectul se numește Paul Bud și are o experiență de zece ani în munca de investigații criminale.

Comentarii