Foto: Arhivă

Polițiștii din Iași au găsit două pistoale aruncate lângă o ghenă de gunoi

Poliţia din Iași a declanșat o anchetă după ce, în cursul zilei de duminică, 19 aprilie, în apropierea unei ghene de gunoi au fost găsite două pistoale.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

19.04.2021 - 09:52

Poliţia din Iași a declanșat o anchetă după ce, în cursul zilei de duminică, 19 aprilie 2021, în apropierea unei ghene de gunoi a fost găsit un rucsac în care se aflau două pistoale.

Rucsacul a fost reperat în spatele unor garaje din cartierul Nicolina din Iași, lângă o ghenă, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași.

"Poliţiştii Secţiei 6 Urbană Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că lângă o ghenă de gunoi, într-un rucsac, au fost găsite mai multe bunuri, printre care două pistoale. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că unul este Airsoft, celălalt este o armă neletală care este supusă însă autorizării. Poliţiştii continuă verificările, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi pentru a fi luate măsurile legale care se impun. Precizăm că respectivele arme erau în vizibilă stare de uzură", a precizat purtătoarea de cuvânt a IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

Comentarii