36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu au mai rezistat! "În ultima...

VIDEO. Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu au mai rezistat! „În ultima perioadă…”

Într-un interviu acordat cancan.ro, Edward și Cleopatra Stratan au dezvăluit detalii despre viața lor personală și profesională, marcând o perioadă plină de provocări și realizări.

Cei doi sunt împreună de șase ani și, deși au trecut prin multe încercări, au reușit să își păstreze legătura puternică. Pandemia i-a separat fizic în perioada inițială a relației, Cleopatra rămânând în Moldova alături de familia sa, în timp ce Edward se afla la București. Această perioadă dificilă i-a învățat să aprecieze și mai mult prezența celuilalt.

„A fost o perioadă grea, dar am învățat să fim puternici împreună”, a mărturisit Cleopatra în interviu. În 2021, cei doi au făcut pasul decisiv și s-au căsătorit, sperând că vor putea să își petreacă mai mult timp împreună.

Cu toate acestea, carierele lor în muzică îi aduc adesea în fața unor noi provocări. În ciuda acestor provocări, cei doi sunt hotărâți să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală.

În prezent, Edward și Cleopatra se confruntă din nou cu perioade de distanță, dar se străduiesc să mențină o comunicare deschisă și să își sprijine reciproc carierele.

Îți spun eu, când nu este acasă, asta mă enervează cel mai mult. Da, în ultima perioadă au început evenimentele și am fost nevoiți să fim în direcții diferite în aceeași zi. Unul a fost în Estul țării, altul în Vest. Ne enervează tare că din cauza asta trebuie să petrecem niște zile sau o perioadă la distanță. Nouă nu ne place, am stat destul la distanță în pandemie,

a declarat Cleopatra, întrebată care crede că este lucrul care îl enervează cel mai tare pe Edward la ea.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă