23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăVile de vânzare în Bucureşti prin programul PRIMA CASĂ 4, cu doar...

Vile de vânzare în Bucureşti prin programul PRIMA CASĂ 4, cu doar 3.500 euro avans

În ansamblul rezidenţial Green City, din sudul Capitalei, se construiesc case care se încadrează în condiţiile impuse de programul creditelor garantate de stat. Astfel, o locuinţă cu etaj, de 127 mp construiţi, cu living, bucătărie, trei dormitoare şi două băi, poate fi cumpărată printr-un credit guvernamental, cu un avans de 3.500 euro şi o rată lunară de 368 euro.

Puţini ştiu că Programul Prima Casa 4 poate să fie folosit şi de cei care deţin în proprietate o locuint ţă cu o suprafaţă utilă mai mică de 50 mp utili. Casa SENA din Green City reprezintă o soluţie pentru toţi cei care vor sa treacă de la bloc la casă. Pentru că autorizaţia de construire este emisă după februarie 2010, plafonul la care se incadrează casa SENA este de 70.000 euro, dintre care 3.500 euro este avansul dat de cumpărători şi 66.500 este plafonul ce poate sa fie accesat prin Prima Casa 4″, declară Alexandru Petrescu de la ESOP, compania care intermediază locuinţele.

Casa SENA are un preţ special de 69.900 euro, cu TVA inclus, pentru lunile august şi septembrie, pentru primii 50 clienţi de înscrişi. În afară de acest tip de case, în ansamblu mai sunt disponibile locuinţe şi mai mari, de două tipuri: casa Neva, cu suprafaţa de 156 mp şi preţ de la 90.000 euro, cu TVA inclus şi casa Tamisa, cu două etaje, suprafaţă de 226 mp şi preţ de la 120.000 euro, inclusiv TVA.

Green City se dezvoltă pe un teren de 120 de hectare, în Sudul Capitalei, pe un fost domeniu regal. Până acum, aici s-au mutat peste 1.000 locatari, complexul având dezvoltate cele mai multe facilităţi oferite de un ansamblu rezidenţial din România: grădiniţă proprie, supermarket, patru locuri de joacă pentru copii, teren de sport, restaurant, piscină, sala de evenimente, cabinet medical, cabinet stomatologic, ceainărie, florărie, farmacie, bancă şi spaţii verzi.

Un articol care compară facilităţile celor mai mari ansambluri din Capitală, pentru a face o comparaţie în acest domeniu puteţi citi aici.

Cele mai citite

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...
Ultima oră
Pe aceeași temă